Уругвай  победи 2:0 Бразилия в световна квалификация зона Южна Америка

...
Уругвай  победи 2:0 Бразилия в световна квалификация зона Южна Америка
Коментари Харесай

Уругвай би Бразилия за сефте от 2001-а, Меси вкара два срещу Перу

Уругвай  победи 2:0 Бразилия в международна подготовка зона " Южна Америка " и реализира първи триумф над именития си противник от 2001 година насам. Нападателят на " Ливърпул " Дарвин Нунес откри 3 минути преди почивката, а Николас де ла Крус вкара втория гол в 77-ата мин. Неймар, който влезе в спор в шефа на федерацията след равенството 1:1 с Боливия, бе сменен на почивката от Ричарлисон.

С два гола на Лео Меси Аржентина надделя 2:0 като гост Перу и записа четвърти триумф в 4 мача, като към момента няма позволен гол. Нападателят на " Интер Маями " откри в 32-ата мин след пас на Нико Гонзалес, а 10 мин по-късно удвои след подаване на Енцо Фернандес. В 57-мата минута Меси вкара и трети гол, който бе анулиран заради засада.

В различен мач от групата Венецуела победи Чили с 3:0 с голове на Йеферсон Сотелдо, Саломон Рондон и Дарвин Мачис. Парагвай стигна до триумф с 1:0 над гостуващия Боливия с гол на Антонио Санабрия в 69-ата минута, а в Кито Еквадор и Колумбия завършиха при 0:0.

В класирането Аржентина е водач с 12 точки. Следват Уругвай, Бразилия и Венецуела с по 7, Колумбия с 6, Еквадор, Парагвай и Чили с по 4. За международното състезание се класират първите шест тима, а седмият ще играе бараж.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР